Eigen webtool voor Buurtruimte-verhuur

Goed en efficiënt verhuren met je eigen web-tool

"Buurtruimteverhuur" is een online tool om boekingen bij jouw organisatie of bedrijf goed en  efficiënt te regelen. Met deze tool kunnen mensen bij jou tijdelijk een ruimte huren: voor een paar uur, en op tijden dat jij ruimtes beschikbaar hebt. Geld verdienen door efficiënt met je ruimte om te gaan dus.

 

De tool faciliteert het hele boekingsproces en betaling; geen gedoe met telefonische afspraken, facturen en betalingen en altijd inzichtelijk. Voor de huurders gemakkelijk: ze weten meteen waar ze aan toe zijn, betalen direct en hebben zekerheid over hun huur.

 

De tool is nu beschikbaar in licentie. Dat wil zeggen dat je zelf je eigen account/website hebt, waarmee je alles zelf online kunt regelen. Het grote voordeel is dat je zelf niet duizenden euro's hoeft te investeren in een web-tool, maar slechts een gering bedrag per maand hoeft te betalen. Je kunt zelf je tarieven bepalen, je eigen teksten en foto's op de website zetten, en de betalingen rechtstreeks naar je eigen rekening laten overmaken! Je eigen verhuur-tool kun je eenvoudig koppelen aan je eigen website.

 

Heb je belangstelling? Neem dan contact met ons op via: info@buurtruimteverhuur.nl. En dan geven we je graag ook tips over het inrichten van je eigen verhuurtool! 


Samenvatting

* Voor organisaties en bedrijven
* Voordelen:
- Betere bezetting van je eigen ruimtes
- (Extra) inkomsten
- Contact met nieuwe organisaties/bedrijven
* Regel zo al je verhuur en betalingen online
* Direct op je eigen bankrekening
* Grip op je eigen verhuur: wanneer, wie, enz.
* Uploaden van je foto’s en teksten; je kunt het allemaal zelf doen met ons CMS systeem
* Zelf verantwoordelijk voor de inhoud (uitbesteden kan ook voor 50 euro/uur)
* De prijs is afhankelijk van het aantal boekingen op jouw website. De richtprijs is 60 euro per maand ex. BTW (minimale termijn 12 maanden; daarna maandelijks opzegbaar)Prijs: €0

→ Direct bestellen!